luni, 11 decembrie 2017

STIMAȚI CAMARAZI,

În perioada 08.decembrie – 10. decembrie.2017, s-a desfășurat CNR al SCMD, după o perioadă de 4 ani, în care sindicatul, a suferit mai multe modificări structurale, legate de dispariția unor filiale, revigorarea altora și înființarea de noi filiale, atât în țară, cât și în Republica Moldova.
Despre ce s-a discutat și ce s-a hotărât în cadrul lucrărilor, vă veți informa pe site-ul SCMD, unde în această săptămână vor apare toate materialele, discutate și votate cu acest prilej.
Eu ca Vicepreședinte responsabil interimar al zonei de SE în CD al SCMD, țin să mulțumesc Președinților filialelor din zona de SE:
- Col. rz.  VLAD ACHIHAI, Președintele filialei SCMD Brăila;
- Mr. rz. NICU LIVIU BĂNICĂ , Secretarul Filialei SCMD Buzău, CE MAI NUMEROASĂ FILIALĂ LA NIVEL NAȚIONAL;
- Cdor. rz. TRAIAN STĂNCULETE, Președintele proaspăt înființatei filiale 2 SCMD Mangalia;
- Col. rz. MIHAI CONSTANTIN, Președintele filialei SCMD Râmnicu Sărat, pentru:
- efortul depus pentru a face această deplasare și înapoierea la domiciliu, în condiţiile în care coduri de toate culorile au amenințat activitatea;
- decența pe timpul desfășurării lucrărilor CNR al SCMD;
- pertinența, propunerilor făcute, spre a fi aprobate de CNR al SCMD;
precum și pentru activitatea desfășurată în acest an și premisele unei colaborări, mult mai intense și în mai multe planuri, între filialele zonei și filialele, vecine zonei.
           Doresc însănătoșire grabnică dlui Col. rz.  AUREL SÂRBU, Președintele filialei SCMD Galați și reluarea activității filialei și întărirea ei ca număr de membrii.
           Dlui Col. rz. PETRACHE BARBĂ-ROȘIE, Președintele fostei filiale SCMd Focșani, îi doresc să aibă puterea de caracter să refacă filiala și să facă tot ceea ce știe un militar de carieră că trebuie făcut, pentru ca rezerviștii din Focșani să își recapete demnitatea și onoarea, căci sunt urmașii lui Ștefan cel Mare și Sfânt, a cărui memorie nu trebuie întinată în nici un mod.
       Îi rog pe domnii Președinți de filiale, să transmită membrilor filialelor dumnealor, multă sănătate lor și familiilor dumnealor, sărbători de iarnă cu liniște, pace în suflet și mese îmbelșugate iar în anul 2018, să ne revedem oricând cu mare bucurie și să fim mai buni noi cu noi rezerviștii militari și aspri și hotărâți în lupta noastră împotriva celor care încearcă să ne umilească și ne cred manipulabili.


Cu respect,
Vicepreședintele responsabil interiamar zona SE în CD al SCMD
Președintele Filialei 1 SCMD Constanța

Cdor. rz. ILIE TRUȚĂ