sâmbătă, 8 aprilie 2017

PENTRU CEI CARE MAI CRED CA DECIZIILE DE RECALCULARE SUNT CONFORM LEGII 223/2015

              Au început să apară răspunsuri ale Casei Sectoriale de Pensii a M.Ap.N.,unde este scris negru pe alb că, CUANTUMUL PENSIEI DE SERVICIU este de 65% din solda de grad + solda de funcție + puținele sporuri rămase în vigoare și acum după ce Băsescu-Boc le-au tăiat pe majoritatea din timpul cât erau în   vigoare   pentru   cei   pensionați   până   în   2011,   la   care  SE   ADAUGĂ VECHIMEA,   ÎNSĂ   TOTUL  NU   TREBUIE   SĂ   DEPĂȘEASCĂ 85% DIN BAZA DE CALCUL.
Nu mai reiau și celelalte probleme deja super discutate în toate mediile,
legate   de   anul   de   referință   al   ”actualizării   soldei”   care   este   2009,   nu   2016,problema pensiei suplimentare și a Ordinului militar, plafonarea până la maxim100% a recalculării, căci și acestea ar trebui în mod normal să fie cunoscute de oamenii normali la cap și care știu să citească o lege sau o OUG și să o și înțeleagă.Și la noi, ca și în toată țara, cei cere sunt în situația noastră, s-au informat de pe unde au apucat, au ascultat mulți ”binevoitori a toate cunoscători”, au luat în seamă multele ”informări, de ultimă oră”, care erau în fapt relatări de fapte și  acțiuni petrecute anul trecut, aduse pe piață, drept ultime acțiuni prin Parlament și  Guvern  legate de procente și alte prostii lansate în eter  de mulți din cei care DINTOTDEAUNA, AU DENIGRAT ȘI NEGAT TOT CEEA CE A SPUS DIN DECEMBRIE 2015  SCMD, punând în permanență bețe  în roate la tot ce am întreprins pentru ABROGAREA PUNCTULUI 40 DIN OUG 57/2015, NEGÂND EVIDENȚA  MATEMATICII   CARE   SE   FACE   LA  ȘCOALA  PRIMARĂ   ȘI CREZÂND CĂ TOȚI PUTEM FI MASĂ DE MANEVRĂ PENTRU UNI CU STELE   MULTE   PE   UMĂR   ȘI   CREZÂND   CĂ   PICĂM   ÎN   CAPCANA MANIPULĂRII LOR.
Sper și îmi doresc să se facă dreptate și personal am să fac tot ceea ce este de cuviință, să lupt până la capăt, să spun oamenilor cine au fost, sunt și sper să nu mai aibă vreun cuvânt de spus, când lucrurile vor intra în normalitate, reamintindu- le de fiecare dată, că au nenorocit o întreagă generație de personal supercalificat prin DISPONIBILIZARE, fără ca procesul de reducere a numărului militarilor să se facă cum era normal și firesc prin scoaterea la pensie a celor de la 55 de ani în sus, căci erau mulți camarazi capabili să preia comanda pe verticală dintre cei care
în   anii   1999-2000   erau   în   vârstă   de   40   la   50   de   ani.
 Căci,   STIMAȚI CAMARAZI, CEI CARE SUNT AFECTAȚI CEL MAI MULT DE TOATE MURDĂRIILE   ACESTEA,   ÎN   CARE   TRĂIEȘTI   CU   NESIGURANȚA VENITULUI PE LUNA URMĂTOARE, SUNT CEI CARE AU FOST DAȚI AFARĂ   DIN   SISTEM,   FĂRĂ   O   POLITICĂ   DE   CADRE   COERENTĂ,CARE SĂ ÎNLOCUIASCĂ PE CEI CARE ERAU SUDAȚI PE POZIȚII ȘI VEȘNICI ÎN SISTEM, IAR ACUM SUNT GENERALI CU MULTE, MULTE STELE, CU REZERVA DE CADRE CARE ÎN 1999- 2000 AVEAU 40-50 DE ANI.
Până atunci, ar fi frumos și normal ca uni dintre acești domni, care mai vor să fie comandanți pe 10 la 15 servili, care le aduc osanale, să aibe bunul simț să renunțe la privilegiile care le primesc pentru a încerca să prostească pe cei care mai au un neuron activ și care cunosc prețul ce îl plătim cu toții, pentru ca unui număr pe personaje privilegiate să îi fie bine.
ÎN   CONTINUARE  ANEXEZ   FOTOCOPIE   DE   PE   UN   RĂSPUNS
PRIMIT DE UN COLEG DE - AL NOSTRU, CARE VĂ VA DEMONSTRA CĂ TOT CE AU SPUS DL. COL.RZ. MIRCEA DOGARU ȘI DNA. COL. RZ. MONICA CALOIAN, ESTE ADEVĂRAT.


Cu respect
Președintele Filialei 1 SCMD Constanța
Vicepreședinte interimar responsabil în CD Zona SE
Cdor. Rz. Ilie Truță