vineri, 19 februarie 2016

Filialei 1 SCMD Constanța a înmânat tuturor parlamentarilor din județul Constanța, solicitări scrise



Stimați camarazi,

          Astăzi,18.februarie.2016 BO al Filialei 1 SCMD Constanța a înmânat tuturor parlamentarilor din județul Constanța, solicitări scrise,pentru a iniția, susține și promova în Parlamentul României acțiuni și inițiative legislative în regim de urgență pentru ABROGAREA ART.40 din  OUG nr.57/2015, care contravine prevederilor Legii Pensiilor Militare de Stat.
          Remarc pe de o parte atitudinea corectă a tuturor asociațiilor de rezerviști din Constanța, care au subscris ideii noastre de a face acest demers, acum când în Parlament se află în diferite stadii de dezbatere această ordonanță ticăloasă care ne demonstrează că suntem o colonie, unde instrumente ostile nației române, execută ordine venite din altă parte, afectând situația întregii națiuni și unde rezerviștii militari, indiferent de structura de securitate națională din care provin, sunt suplimentar afectați de personaje sinistre educate și promovate de dna. Gl. Lupu care nu își asumă inepțiile prevăzute în OUG incriminată.
          În încheiere vă informez că sunteți așteptați pe data de 20.februarie.2016, la Adunarea Generală a Filalei 1 SCMD Constanța, la ora 11.00, intrarea prin spate. La activitate, participă dl. Președinte SCMD Col.dr.(r) Mircea Dogaru și dl. Vicepreședinte SCMD Col.dr.(r) Valeriu Pricină și încă 3 membrii ai CD.
          În continuare aveți cate un exemplar din documentele transmise TUTUROR parlamentarilor în mandat ai județului Constanța, fie personal, fie pe mail.

          Președintele Filialei 1 SCMD Constanța

          Cdor.(r) Ilie Truță