luni, 9 iulie 2012

GABRIEL OPREA, TRĂDĂTORUL CU FRUNTEA SUS !




Motto: “În nemernicia mea , ca un cîine turbat, am muşcat mina care m-a crescut şi care m-a hrănit!”                                                                                                            Bastos, trădătorul lui Decebal

În perioada în care era prefect al Capitalei, Gabriel Oprea era acuzat de Traian Băsescu că este corupt, că şpaga, în cadrul prefecturii, pentru schimburile de terenuri era de 100.000 de dolari, că a emis documente false pentru mafioţii  terenurilor, că a tolerat mafia pieţelor. Pentru toate aceste fapte de arme, la propunerea directă a lui Adrian Năstase, Gabriel Oprea va primi încă un grad de general, de care este foarte mîndru. Marian Vanghelie îşi aminteşte despre fostul coleg că i-a "facut" dosar la Curtea de Conturi  lui Traian Basescu pe cînd era primar şi că a vrut arestarea lui. În această perioadă Gabriel Oprea  este cunoscut  ca fiind “şeful mafiei personale a lui Adrian Năstase”. Despre  Traian Băsescu, acesta are o părere foarte proastă, el ocupîndu-se cu  “vînzarea  pilulelor  electorale” şi folosind  un limbaj suburban, lipsit de demnitatea funcţiei pe care o ocupa.

În nemernicia sa, muşcă mîna PSD-ului, care îl nominalizase în funcţia de ministru de interne şi trece în barca lui Traian Băsescu, devenit între timp un adevărat “ patriot” şi “bărbat de stat”. Pentru acest act de curaj, Taian Băsescu îl reevalueză ,  îi acordă o stea de general şi îl numeşte ministrul Apărării Naţionale. Înfiinţează UNPR, ”un partid  condus de principii şi nu de oportunism”, partidul în care se va striga întotdeuna România”, “singurul partid serios, de cuvînt şi de perspectivă”  condus de “lideri cu onoare si demnitate” . Împreună cu PDL, UDMR şi reprezentanţii minorităţilor naţionale formează un front al responsabilităţii, împotriva populismului USL. Populaţia va gratula însă acest front cu denumirea de “ciuma portocalie”.

 Gabriel Oprea îi aduce grave acuzaţii liderului opoziţiei, Victor Ponta: este lipsit de experienţă şi că are mult de urcat pînă să ajungă la înălţimea funcţiei pe care o ocupă; este imatur politic; nu are niciun Dumnezeu; că a dat dovadă de dispreţ şi inconştienţă, militînd împotriva intereselor României  în problema aderării la spaţiul Schenghen, vorbind despre lucruri care îl depăşesc şi pe care, din vasta experienţă de copilot la raliuri, nu are cum să le înţeleagă; că este sabotat de trufie, de propriile interese şi de faptul că vede PSD ca pe o moşie personală, nu ca un partid politic; trădarea, dosarele penale şi disperarea după funcţii sunt caracteristicile conducerii PSD; este rezultatul unei combinaţii periculoase de ură, iresponsabilitate şi ticăloşie politică; este cel care trădează continuu interesele naţionale, denigrându-şi ţara în faţa partenerilor externi şi punând în pericol stabilitatea României; este întruchiparea perfectă a arivismului politic, fiind dispus să sacrifice totul pe altarul unor interese personale meschine.

Acelaşi Gabriel Oprea are aprecieri deloc măgulitoare la adresa USL:
-         “Opoziţia sau foştii colegi sunt ca nişte găini fără cap, se zbat aşa din gard în gard. Păi, cum pot să conducă ei România cînd nu pot să-şi conducă propriile partide”.
-         "Această alianţă este expresia neputinţei  celor care conduc aceste partide. Nici liderii social-democraţi, nici cei liberali nu sunt capabili să îşi asume un drum propriu în acord cu principiile şi valorile în care cred. Prin urmare, au ales calea ipocrită a căsătoriei din interes".

Pentru alegerile locale agrează un parteneriat pragmatic cu PDL, obiectivul strategic constînd în cîştigarea tuturor bătăliilor politice şi menţinerea la guvernare şi după anul 2013.
La o întîlnire electorală, la 4 aprilie 2012,Gabriel Oprea transmite un mesaj emoţionant presupuşilor săi alegători : ”Cu vulturul naţional în piept, cu tricolorul în suflet, mergem pe drumul victoriei”.

La mai puţin de o lună Gabriel Oprea anunţă susţinerea guvernului USL, avîndu-l în frunte pe  Victor Ponta. Cu această ocazie preşedintele UNPR, susţine că partidul său nu va vota "niciodată" pentru suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, întrucît UNPR militează pentru stabilitatea ţării.
Victor Ponta, devenit prietenul lui Gabriel Oprea,  se transformă  într-un om inteligent, care poate deveni un lider politic major.
În nemernicia sa, muşcă mîna “bărbatului de stat” şi “patriotului “care îl reevaluase, transformîndu-l  dintr-un mafiot  important  în om politic marcant al guvernării portocalii . La 6 iulie 2012 reprezentanţii UNPR se alătură celor care au votat suspendarea lui Traian Băsescu din funcţia de preşedinte al României. "Sluga însetată de sînge a lui Băsescu", cum era numit de colega sa de partid, deputata Aura Vasile, a contribuit decisiv în felul acesta la salvarea României şi îşi aşteaptă recompensa. Pentru că totuşi trădarea, chiar dacă se face în interes naţional, costă.

Jeri Guthrie Corn, ministru consilier la ambasada SUA, referindu-se la Gabriel Oprea, într-o notă internă a ambasadei  americane, remarca  admirativ abilitatea politică şi flerul acestuia de a alege partea cîştigătoare în luptele politice din România. Mă îndoiesc  însă că în SUA un astfel de  politician lipsit de caracter ar influenţa politica americană la vîrf şi ar putea ocupa funcţii de conducere. Lipsa de caracter este drastic sancţionată într-o democraţie adevărată. Din păcate originala democraţie românească, care a început cu un asasinat politic  şi cu o minciună mai mare ca un secol, este în curs de consolidare cu sprijinul unor trădători ordinari, dintre aceştia remarcîndu-se de departe,  ca fiind cel mai nociv, Gabriel Oprea.

Acest individ unsuros a stricat bucuria românilor legată de suspendarea lui Traian Băsescu. Atît timp cît acest trădător, împreună cu progresiştii săi, cei cu vulturul naţional în piept, şi cu tricolorul în suflet, se vor afla la putere sau în apropierea  ei, în România nu va fi linişte. Victor Ponta trebuie să fie pregătit, pentru că în perioada imediat următoare, în nemernicia lui,  cîinele turbat va muşca din nou. Desigur pentru stabilitatea României şi în interesul naţional!

Col.(r) Remus Macovei