luni, 16 ianuarie 2012

ROMÂNI, VI SE PREGĂTEŞTE CEVA!



În decembrie 1989 majoritatea morţilor şi răniţilor  au fost urmare a acţiunilor “teroriştilor”, desfăşurate pe timp de noapte. Aceştia nu au fost identificaţi nici pînă astăzi.

În aceste zile în Bucureşti s-au desfăşurat acţiuni paşnice ale cetăţenilor, care, ca un făcut, după căderea întunericului, deveneau excesiv de violente. S-a dat vina pentru violenţe pe membrii grupurilor galeriilor echipelor de fotbal. Din observarea atentă a acţiunilor desfăşurate în această perioadă se desprind cîteva întrebări:

-     De ce membrii galeriilor echipelor de fotbal nu au aruncat nici o petardă, torţă sau o fumigenă pe timp de zi?
-     De ce acţiunea jandarmilor pentru împrăştierea “huliganilor ” care vandalizau zona Pieţii Unirii  s-a facut în dorul lelii, neîmpiedicînd în  niciun mod producerea pagubelor? Nu aminteşte acest mod de acţiune de cel al altor “huligani“ mai celebri care în  decembrie 1989 au vandalizat centrul Timişoarei şi care nu au fost depistaţi niciodată?
-    De  ce pompierii acţionau cu o încetineală specifică exerciţiilor demonstrative şi nicidecum unei intervenţii reale?
-          Cui folosesc aceste violenţe? În niciun caz protestatarilor!

Ce este de făcut

Românii să protesteze o perioadă  numai ziua, iar la lăsarea întunericului să se deplaseze acasă, reluînd protestele ziua următoare. Vă asigur că acţiunile violente vor înceta. Sau se va încerca o altă diversiune. Serviciile veghează! Români, fiţi vigilenţi! Nu vă mai lăsaţi manipulaţi!

Col(r) Remus Macovei